Emerson Fellowship 2022

Emerson fellowship 2022
Steun ons Emerson Fellowship en kom nu op voor Israël en tegen antisemitisme.

Dit jaar kregen voor het eerst in de geschiedenis van StandWithUs Nederland vijf opmerkelijke studenten van verschillende Nederlandse universiteiten de kans om deel te nemen aan het Emerson Fellowship.

De fellows kregen training in:

Public speaking

Kritische denkvaardigheden

Het opzetten van succesvolle evenementen voor educatie over Israël en ter bestrijding van antisemitisme

Emerson fellowship 2023

Wat is inbegrepen in het fellowship-programma?

Dit prestigieuze eenjarige programma inspireert pro-Israël studenten om mondige en actieve leiders in hun gemeenschap te worden. De StandWithUs Nederland Emerson Fellows werken samen met leeftijdsgenoten van meer dan 150 universiteiten wereldwijd om antisemitisme en verkeerde informatie over Israël te bestrijden door het organiseren van educatieve evenementen op hun faculteiten.

Als onderdeel van het programma werden de studenten uitgenodigd om deel te nemen aan een driedaagse conferentie in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens hun verblijf in Londen kregen zij, met de hulp van mentoren, training in het aanscherpen van hun vaardigheden op het gebied van spreken in het openbaar, kritisch denken en begeleiding bij het opzetten van succesvolle evenementen.

Londen conferentie Speakers

Tzipi Hotovely

Tzipi Hotovely
Ambassador of Israel to the United Kingdom

1200px-Ian_Austin_Official_Portrait

Lord Ian Austin
Member of the House of Lords of the United Kingdom

Embassy DCM Hussain Alam

Mr. Hussain Alam
Deputy Head of Mission of Bahrain to the United

Colonel Richard Kemp a retired British Army officer, who was Commander of British Forces in Afghanistan is seen during a session at the Foreign Affairs and Defense Committee at the Israeli parliament the knesset. The committee held a discussion about the modern urban battle ground and the challenges it places for modern armies. Kemp, a supporter of Israel was apparently brought as a preparation for the upcoming international committee of inquiry that will assemble to deal with the recent round of violence between Israel and Palestinian militants in the Gaza Strip. (Photo by Omer Messinger/NurPhoto) (Photo by NurPhoto/Corbis via Getty Images)

Colonel Richard Kemp
Commander-in-Chief of the British Armed Forces 1952-2022

maxresdefault

Charlotte Korchak
Senior Educator and Director of International Student Programs at StandWithUs Israel.

Raffy Lachter

Raffy Lachter
Director of Educational Programming

Uw donatie stelt SWU-fellows in heel Nederland in staat om op te komen tegen antisemitisme op hun universiteiten!

Help ons om dit werk voort te kunnen zetten! 

Wij voeren vele projecten uit om antisemitisme te bestrijden, educatie over Israël te geven en de Joodse gemeenschap te versterken. Dit kunnen wij alleen doen met uw hulp! Wij vragen u ons te steunen met een financiële bijdrage door het formulier hieronder in te vullen.

Bedrag

Deel dit: