Giving Tuesday Demo (2000 × 924 px)
Screenshot 2022-11-25 at 15.11.09

Elad Zigler - Directeur StandWithUs Nederland

Neem een standpunt in tegen antisemitisme deze GivingTuesday

Lieve vrienden en volgers,

Nu de winter begint en Chanoeka en Kerst steeds dichterbij komen, is het tijd om een standpunt in te nemen tegen antisemitisme en ons licht te laten schijnen voor Israël en het Jodendom op deze #GivingTuesday! Een globale vrijgevigheidsbeweging, die de kracht van mensen en organisaties versterkt om hun gemeenschappen en de wereld te transformeren! Bij StandWithUs Nederland zetten wij ons het hele jaar door in voor de strijd tegen antisemitisme. We zijn actief op diverse universiteiten en bieden hulp aan studenten. Ons doel is het versterken van de gemeentes in Nederland en het bijdragen aan vrede en inclusiviteit. Dit belangrijke werk kunnen wij alleen voortzetten dankzij uw hulp.

Nu met #GivingTuesday geven we u de mogelijkheid om ons opnieuw te helpen, zodat wij ons belangrijke werk kunnen voortzetten! Elke gift wordt verdubbeld dus uw impact is twee keer zo groot!

Hartelijk dank en met vriendelijke groet,
Elad Zigler
Directeur StandWithUs Nederland

Help ons om dit werk voort te kunnen zetten! 

Wij voeren vele projecten uit om antisemitisme te bestrijden, educatie over Israël te geven en de Joodse gemeenschap te versterken. Dit kunnen wij alleen doen met uw hulp! Wij vragen u ons te steunen met een financiële bijdrage door het formulier hieronder in te vullen.

Bedrag

Deel dit:
Copyright © 2019 StandWithUs Nederland