StandWithUs Nederland Presents: Yoseph Haddad Nederland Tour!

Van 17 tot en met 20 maart brengt StandWithUs Nederland Yoseph Haddad naar Nederland!

Yoseph Haddad is een Arabische Israëliër die zich al zijn hele leven inzet om wereldwijd de waarheid te vertellen over de multiculturele samenleving in Israël. Als Arabische Israëliër werd Yoseph onderdeel van de elite Golani brigade in het Israëlische leger, maar hij raakte zwaargewond tijdens de Tweede Libanonoorlog. Sindsdien reist hij de hele wereld over om zijn ervaringen als Arabische Israëliër te delen en BDS te bestrijden. Daarnaast is Yoseph in Israël voornamelijk bezig met het met het verbeteren van de relaties tussen Arabieren en Joden.

Waarom is zijn verhaal cruciaal?  Volgens een I&O opiniepeiling uit mei 2022 is 51% van de Nederlanders ervan overtuigd dat er apartheid is in Israël en de Palestijnse Gebieden. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft dus een volledig verkeerd beeld van de diverse samenleving die Israël heet. Yoseph Haddad belichaamt deze diversiteit en de wijzen waarop mensen met verschillende achtergronden met elkaar samenleven in Israël.

Voor StandWithUs Nederland staat educatie centraal: onze missie is het bestrijden van antisemitisme en misinformatie over Israël. Rondom Israël, het conflict en de situatie van Arabieren in Israël, bestaat veel misinformatie. Leer meer over Israël en maak gebruik van deze unieke kans om het bijzondere verhaal van Yoseph Haddad als Arabier in Israël te horen tussen 17 en 20 maart op de volgende momenten:

Stuur ons een bericht als je meer wil weten over de Yoseph Haddad StandWithUs Nederland Tour!

Het eerste evenement zal op 18 Maart plaatsvinden!

StandWithUs Nederland Breng Yoseph Haddad Naar Nederland!